Hyppää sisältöön

Tietosuojaseloste

Evästeet

Käytämme verkkosivustollamme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen, tietojen keräämiseen markkinointitarkoituksiin ja verkkosivustomme kehittämiseen. Kun vierailet verkkosivuillamme, pyydämme suostumustasi seuraavien evästeiden tallentamiseen laitteellesi:

  • Google Analytics
  • Google Ads

Nämä evästeet keräävät tietoa mm. siitä miltä sivulta olet siirtynyt osoitteeseen, mitä www-sivujamme olet selannut ja milloin, mitä selainta käytät sekä mikä on näyttösi resoluutio ja käyttöjärjestelmä, sekä siitä kuinka tehokasta Google Ads- markkinointimme on.

Jos haluat kieltää evästeiden käytön, voit tehdä sen valitsemalla ”Vain pakolliset evästeet” ponnahdusikkunasta. Jos haluat muuttaa tekemääsi päätöstä, se onnistuu täältä:

Muuta evästeasetuksia

Seinäjoen putkiasennus Oy:n rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä:
Seinäjoen putkiasennus Oy
Y-tunnus: 2655500-4
Kapernauminkatu 59, 60100 Seinäjoki

Yhteydenotot:
miika@seinajoenputkiasennus.fi

Rekisterin nimi:
Yhteydenotto tilaajarekisteri

1. Tietosuojaseloste – Yhteydenotto tilaajarekisteri

Henkilötietolain (523/99) 10 ja 24§ mukainen rekisteriseloste
Laadittu: 30.09.2021

Rekisterin nimi

– Yhteydenotto tilaajarekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Potentiaalisten asiakkaiden ja asiakassuhteen hoitoon liittyvä yhteydenpito.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää etunimen, sukunimen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron sekä viestin jonka asiakas on lähettänyt.

Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaiden omat ilmoitukset: Yhteydenotto verkkosivustolta.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Tietoja ei luovuteta Seinäjoen putkiasennus Oy:n ulkopuolelle.

Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä. Käytämme säännönmukaisesti seuraavia palveluntarjoajia:

  • Microsoft (sähköpostipalvelut)
  • Google (sähköpostipalvelut)

Tietojen siirto Euroopan Unionin ulkopuolelle

Milloin mahdollista, olemme valinneet tietojesi säilytyspaikaksi tietoturvalliset, Euroopassa sijaitsevat palvelinkeskukset.

Jotkin edellä mainituista palveluntarjoajista saattavat varmuuskopioida tietoja EU/ETA-alueen ulkopuolelle Yhdysvaltoihin. Tiedot varmuuskopioidaan, jotta tietosi olisivat turvassa myös tilanteissa, joissa pääasialliset palvelimet menevät epäkuntoon.

Privacy Shield

Olemme varmistaneet, että palveluntarjoajamme ovat liittyneet EU:n ja Yhdysvaltain väliseen ns. Privacy Shield -ohjelmaan (https://www.privacyshield.gov/list), jonka tarkoituksena on varmistaa eurooppalaisten tietojen tietoturvallinen käsittely Yhdysvalloissa.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Tietojen käsittely tapahtuu ulkoistetussa järjestelmässä, jonka tietosuojapoliikka on saatavilla Seinäjoen putkiasennus Oy:n rekisterit ovat muista asiakkuuksista eriytettyjä ja käyttäjätunnus- ja salasanasuojattuja.

Tarkastusoikeus

Sinulla on oikeus tarkistaa sinusta tallentamamme henkilötiedot. Mikäli havaitset tiedoissasi virheellisyyksiä tai puutteita, voit pyytää meitä korjaamaan tai täydentämään tiedot oikeiksi.

Vastustamisoikeus

Sinulla on oikeus koska tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, mikäli koet, että olemme käsitelleet henkilötietojasi lainvastaisesti tai että meillä ei ole oikeutta käsitellä joitain henkilötietojasi.

Suoramarkkinointikielto

Sinulla on oikeus milloin tahansa kieltää meitä käyttämästä tietojasi suoramarkkinointiin. Emme koskaan myy tai muutoin luovuta henkilötietojasi muille tahoille, jotta nämä voisivat kohdistaa suoramarkkinointia sinuun.

Hankimme verkkomainontaa Googlelta. Google ei kuitenkaan koskaan saa henkilötietojasi, eikä tällaisessa mainonnassa ole kyse suoramarkkinoinnista, vaan se perustuu evästeisiin. Katso tarkemmin kohta evästeet.

Poisto-oikeus

Mikäli koet, että joidenkin sinua koskevien tietojen käsittely ei ole tarpeen tehtäviemme kannalta, sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan kyseiset tiedot. Käsittelemme pyyntösi, jonka jälkeen joko poistamme tietosi tai ilmoitamme sinulle perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. Mikäli olet eri mieltä ratkaisustamme, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle (ohjeet valituksen tekemiseen). Sinulla on myös oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

Valitusoikeus

Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos koet, että henkilötietojasi käsitellessämme rikomme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä (ohjeet valituksen tekemiseen).

Kuinka kauan käsittelemme tietojasi

Säilytämme henkilötietoja vain niin kauan kuin on tarpeen tässä selosteessa määriteltyjen käyttötarkoituksien toteuttamiseksi, jollei lainsäädäntö muuta edellytä. Seinäjoen putkiasennus Oy ei säilytä vanhentuneita tai tarpeettomia tietoja. Pyrimme pitämään huolen siitä, että henkilötiedot ja muut asiakastiedot ovat ajan tasalla ja oikeasisältöisiä.